ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νέα Φορέων ΚΑΛΟ
Εκδηλώσεις
Σάβ, 01/28/2023 - 17:01

Αγαπητή κυρία,
Αγαπητέ κύριε,

Ευχαριστούμε θερμά όλους/όλες όσοι/όσες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο εκπαιδευτικό εργαστήριο και την ομάδα εργασίας του προγράμματος «Πολίτες για το περιβάλλον: Η εκπαίδευση ως εργαλείο αποτελεσματικής συμμετοχής στα κοινά και στη λήψη αποφάσεων», που διοργανώνουμε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη στη Χ.Α.Ν.Θ. από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Βρείτε παρακαλώ παρακάτω όλο το κείμενο της πρόσκλησης.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο εκπαιδευτικό εργαστήριο και την ομάδα εργασίας, χρειάζεται να κάνετε προεγγραφή μέχρι σήμερα στον παρακάτω σύνδεσμο, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

https://citizens4environment.wwf.gr/ekpaideutiko-ergasthrio-kai-sugkrot…

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί μας!

Με εκτίμηση,
Άννα Βαφειάδου

************************

Αγαπητή κυρία,
Αγαπητέ κύριε,

Το WWF Ελλάς και ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛ/ΛΑΚ), έχουν τη χαρά να προσκαλέσουν την ομάδα σας και τα μέλη της, σε εκπαιδευτικό εργαστήριο και ομάδα εργασίας του προγράμματος «Πολίτες για το περιβάλλον: Η εκπαίδευση ως εργαλείο αποτελεσματικής συμμετοχής στα κοινά και στη λήψη αποφάσεων», που διοργανώνουμε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη στη Χ.Α.Ν.Θ. από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Αντικείμενο του εκπαιδευτικού εργαστηρίου είναι η γνωριμία και εξοικείωση με τις διαδικασίες δημόσιας συμμετοχής που αφορούν στα περιβαλλοντικά θέματα. Συγκεκριμένα, εθνικές και τοπικές περιβαλλοντικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών, περισσότερο ή λιγότερο εξοικειωμένες με τις διαδικασίες δημόσιας συμμετοχής, θα μπορέσουν να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να αλληλοδιδαχθούν σχετικά με το πώς μπορούν να συμμετάσχουν τεκμηριωμένα και αποτελεσματικά στη διαμόρφωση αποφάσεων για τα περιβαλλοντικά θέματα που τους αφορούν.

Παράλληλα δημιουργούμε μία ομάδα εργασίας, όπου εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν τα εμπόδια που προκύπτουν κατά τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και κατευθύνσεις για την βελτίωση του σχετικού θεσμικού και νομοθετικού πλαισίου για τη δημόσια συμμετοχή στα περιβαλλοντικά θέματα.

Για να συμμετάσχετε στο εκπαιδευτικό εργαστήριο και την ομάδα εργασίας, χρειάζεται να κάνετε προεγγραφή μέχρι την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 στον παρακάτω σύνδεσμο, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

https://citizens4environment.wwf.gr/ekpaideutiko-ergasthrio-kai-sugkrot…

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους στόχους του εργαστηρίου και της ομάδας εργασίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή χρειαστείτε κάποια διευκρίνιση, βρίσκομαι στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Άννα Βαφειάδου

Υπεύθυνη νομικού τομέα WWF Ελλάς