Δελτίο τύπου Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών 03_08_2017

Νέα Φορέων ΚΑΛΟ
Ανακοίνωση
Δευ, 09/11/2017 - 12:07

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Νέοι Ορίζοντες" ανέλαβε τον καθαρισμό των γραφείων και κτιρίων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Νέοι Ορίζοντες", το πρώτο επιτυχημένο και μοναδικό παράδειγμα «Κοιν.Σ.Επ. Ένταξης» στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατακυρώθηκε ως "Ανάδοχος" του υπ' αριθμ. 256/16-052017 Ανοικτού Διαγωνισμού για τον καθαρισμό των γραφείων και κτηρίων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αναδεικνύεται γι' ακόμα μία φορά αρωγός και συμπαραστάτης στο εγχείρημα αυτό, σπάει τους φραγμούς και συμβάλλει με αυτή του τη στάση στην ιδέα για Πανεπιστήμια χωρίς «αποκλεισμούς» ενισχύοντας τις προσπάθειες εργασιακής επανένταξης των ευάλωτων ομάδων.

Από την πλευρά της η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Νέοι Ορίζοντες" διατηρώντας πάντα το επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υψηλό, έχει καταφέρει να διατηρήσει άριστη τη συνεργασία της με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δημιουργώντας μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας.

Πληρ.: Γραμματεία Κοιν.Σ.Επ. "Νέοι Ορίζοντες", Τηλ. 213 0442285, Φαξ : 210 8817158, email: [email protected], ιστοσελίδα: www.neoiorizontescleaner.com