Στοιχεία Επικοινωνίας

Δήμος
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ
Διεύθυνση: 
ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ 48
Δείτε τον χάρτη στο Google Maps
Τηλέφωνο
+306937448532
Ιστοσελίδα
Λίγα λόγια
Η EUPRAGIA είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που ιδρύθηκε και στελεχώνεται από άτομα με εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία στους τομείς της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, του πολιτισμού και της τεχνολογίας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη Εθνικών και Διεθνών συνεργασιών και η συμμετοχή σε δίκτυα Παιδείας, Πολιτισμού, Λαογραφίας, Τοπικής Ανάπτυξης, Προστασίας Περιβάλλοντος και Αθλητισμού.
Σχεδιάζουμε, μελετάμε και υλοποιούμε έργα υποδομής που συμβάλλουν στην άσκηση δραστηριοτήτων αθλητικής ανάπτυξης. Οργανώνουμε και υλοποιούμε προγράμματα αθλητικών κατασκηνώσεων, camps και αθλητικών ακαδημιών, όλων των αθλημάτων. Αναπτύσσουμε και υποστηρίζουμε αθλητικές δραστηριότητες για άτομα με αναπηρία και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, υποστηρίζοντας Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Αθλητισμού.
Ευαισθητοποιούμε τους πολίτες σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, εξοικονόμησης ενέργειας, χρήσης ΑΠΕ, καταναλωτικών συνηθειών, διατροφής, υγείας, κυκλοφοριακής αγωγής.
Προετοιμάζουμε και υλοποιούμε ερευνητικά και τεχνολογικά προγράμματα για την ανάπτυξη των Τοπικών Περιοχών με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
Συμβάλλουμε στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, στο Σχεδιασμό και την Υλοποίηση Προγραμμάτων και Πρωτοβουλιών με τη συμμετοχή μας σε προγράμματα και δράσεις για την ένταξη των Ρομά, των παλιννοστούν των ομογενών, των μεταναστών και των προσφύγων και γενικότερα των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων που κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό. , στην οικονομική και πολιτιστική ζωή της τοπικής κοινωνίας.
Συμμετέχουμε σε δράσεις που στοχεύουν στη στήριξη και κοινωνική φροντίδα βρεφών, παιδιών και ηλικιωμένων καθώς και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Αναπτύσσουμε λαογραφική έρευνα και υποστηρίζουμε δράσεις για την προώθηση της λαογραφίας και της τέχνης.
Εικόνες

Νέα του Φορέα

Δεν βρήκα νέα εδώ!